В главните роли – Джулия и Кристиан Кирилов

В главните роли – Джулия и Кристиан Кирилов

Джулия и Кристиан Кирилов зарадваха своите почитатели с втория си дует “Ден и нощ”, който направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на “Планета” и “Планета HD”. Първата им обща песен “Ти си” се появи през май, а през следващите месеци всичко в техния живот се случваше като в красив любовен филм с романтичен финал. Към днешна дата една от най-харесваните светски двойки официално е семейство Кирилови. В новия си видеоклип двамата отново влизат в главните роли и по всичко изглежда, че се справят повече от блестящо. За Кристиан Кирилов, който е актьор, това е част от неговото ежедневие, но очевидно той е добър учител, защото и Джулия не му отстъпва по сценично присъствие.

За музиката и аранжиментът на “Ден и нощ” младоженците се довериха на композитора Даниел Ганев, а автор на текста е Анастасия Мавродиева. Режисьор на ефектния видеоклип е Виктор Антонов, а оператор е Радослав Гочев.
Джулия е част от звездния отбор, който ще поздрави телевизия “Планета” за рождения ден на 3-ти декември в Пловдив. Дали с нейният съпруг ще зарадват публиката в зала “Колодрума” с новия си дует “Ден и нощ”, ще разберат само тези, които дойдат на бляскавия спектакъл. Може да се сдобиете с билети в мрежата на Eventim, а в деня на концерта и на касите в зала “Колодрума”.

КАТЕГОРИИ