В очакване на Лято 2021 – хитове от “Пайнер”

В очакване на Лято 2021 – хитове от “Пайнер”

Първият юнски ден зарадва меломаните с нова порция хубава музика. Класацията Top 10 Planeta 4K този път е събрала елита на българската музика и най-гледаните видеоклипове по телевизия Planeta 4K и YouTube-канала PlanetaOfficial през май. Първото място твърдо е за Преслава и най-новия й хит “В твоето легло”. Видеото се появи в навечерието на Великден в канала на Преслава, който е част от мрежата на PlanetaOfficial и с право може да се похвали с над 4 милиона преглеждания през май.

Втората позиция в Top 10 Planeta 4K е за Малката ft. Александър Робов и техния съвместен проект “Аномалия”. Интересът към видеоклипа също е изключително голям с повече от 3 500 000 гледания през май. На трето място зрителите са поставили още един дует – Теди Александрова и Илиян с “Автомата”, а на четвърта позиция е Галин с изключително горещото парче “Viva la noche/ Катакомба”. Емблематични фрази от двете песни почти всяка вечер се пеят от феновете в клубовете, а изпълнителите им са сред най-желаните за парти звезди.

Следващата тройка хитове в класацията за май също са сред най-често поръчваните в нощните заведения. Петото място в Top 10 Planeta 4K е отредено за Емрах и видеото на песента “Евала”. Отново той, но заедно с Теди Александрова заемат и седмата позиция в чарта с вълнуващия клип “Обичам те”. Между тях, на шесто място, е видеото на Цветелина Янева – “Бой, бой”.

Top 10 Planeta 4K за май завършва с още три самостоятелни песни на звездите на музикална компания “Пайнер”. Яница и видеоклипът “Таратайка” феновете са поставили под номер 8, Денис Теофиков с “Като за последно” е девети, а на 10-то място е Джена с “Моят номер”.
Гледайте Top 10 Planeta 4K в програмата на телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K, и само така ще научите кои клипове са включени този месец в рубриките Hot и Hit. Не забравяйте, че най-нетърпеливите могат да се абонират за YouTube-канала -  PlanetaTV Official и така първи ще получат известие за най-новата ни видеопродукция.

 

 

КАТЕГОРИИ