В разгара на лятото, България избра Галена, Преслава и звездите на “Пайнер”

В разгара на лятото, България избра Галена, Преслава и звездите на “Пайнер”

Какво е лятото без купони, пътешествия и много настроение? Какво е ваканцията без хубава музика? В разгара на Лято 2019 меломаните в България не могат без любимите си мелодии, без обичаните изпълнители, които обожават, без хитовете, на които държат. Може би затова и песните на “Пайнер” и телевизия “Планета” са най-слушаните и гледаните в тези горещи дни, а стрийминг платформите допринасят предпочитаните заглавия да бъдат по всяко време с теб.

Началото на август ни представя актуалното подреждане на летните хитове на “Пайнер” в платформата YouTube Music. Седмичната класация е категорична – последните песни на Галена и Преслава са най-слушаните. “Паника” и “Пиян” звучат не само в нощните клубове, но и от почти всеки мобилен телефон. Дори Преслава сподели с феновете си за емоциите от една безсънна нощ:

“Снощи заспах късно, понеже някой около нас си купонясваше на песента “Пиян”… поне 4 пъти преброих. Разбира се - пеене с пълно гърло… Но аз не се оплаквам, напротив. Толкова мило ми стана и съм щастлива, че песента е ваш фаворит.”


В Топ 5 PlanetaOfficial – YouTube Music следват три дуетни песни, че даже и почти трио. Третото място в чарта е за най-актуалното парче – “Не ме оставяй”, представено от Фики и Цветелина Янева.

На 4-та позиция слушателите поставят Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед и “Най-боли ме”, а на почетното 5-то място - Таня Маринова и Кирил Атанасов ft. Борис Дали с общия им музикален проект “С теб, любов”.

Не сме пропуснали да Ви представим и нещо горещо това лято – втората самостоятелна песен на Ариа – “Да те заболи”, както и да Ви припомним летния хит на Емилия – “Само мой”. С това се надяваме да направим лятото още по-музикално и емоционално.

КАТЕГОРИИ