“В твоя чест” на Ивана с премиера по “Планета”

“В твоя чест” на Ивана с премиера по “Планета”

Дългоочакваният нов клип на Ивана, “В твоя чест”, вече е факт. Видеото ще направи своята официална телевизионна премиера още тази вечер по “Планета” в 19.00 часа, а тези които предпочитат програмата на “Планета HD” ще могат да го гледат от 21.00 часа. Още миналия месец Певицата на народа разказа за новата си песен като разкри, че я има от доста време, но е изчаквала подходящия момент, за да я представи на своите почитатели:

“Много е различна - много динамична, много настроение носи, много ъндърграунд. Част от припева звучи така: “В твоя чест ще вдигна лудо парти, в твоя чест ще извикам музиканти, виждаш ли животът не е никак лош, дайте малко чалга за разкош”. “В твоя чест” е за хората, които не се даваме”, сподели Ивана.


Лентата се появи първо в новия канал на изпълнителката - Ivana Official, а последователите й побързаха да зарадват своята любимка с многобройни положителни коментари:

“В това странно положение, в което се намираме последните 2 месеца, имаше нужда от нещо свежарско, вдъхновяващо и истинско. Браво, Ивана! На тази песен ще се избухва по много партита!”, “Клипът ме върна в детските години, когато повечето клипове бяха ей такива простички, но много забавни. С този проект Ивана отново доказа, че е Певицата на народа!”, “Уникално завръщане на Ивана. Песните за купон са нейната сила и хората сега имат нужда точно от такива. Този път всичко се е получило, няма спор. Искаме цял албум само с такива песни!”, “Направено с любов и от сърце! Певица, която не следва комерсиалното, а остава вярна на стила си! Весело и с голяма доза настроение!”

”В твоя чест” е по текст на Мариета Ангелова, музиката е на Dejan Kostic, а аранжиментът е на Пламен Станчев. Режисьор на видеото е Николай Скерлев, а Ивана също се включва с идеи по реализацията, още повече, че именно тя е автор на оригиналния сценарий.

КАТЕГОРИИ