Валя атакува лятото с “Пиле мое” ft. Яница

Валя атакува лятото с “Пиле мое” ft. Яница

В началото на уикенда Валя зарадва меломаните с премиерата на лятното си музикално предложение “Пиле мое” ft. Яница. В официалния канал PlanetaOfficial в YouTube клипът веднага бе оценен с многобройни лайкове и положителни коментари:

“Песента е уникална. Свеж клип, забавен текст, добра визия, а и включването на Яница в песента е доста добра идея. Браво, Валя!”, “Много хубава и ритмична песен! Поздравления за проекта, много добре се е получил, ще се слуша много!”

“Този път съм доста доволен, и от песента, и от видеото. Смайвам се всеки път колко по-добре изглежда с времето тази жена. Страхотна фигура, а червеният цвят просто е нейния! Колкото до песента - мисля, че този път уцели.”

Музиката и аранжиментът са на Goran Ratkovic – Rale, а текстът е на Валентина Кръстева и Росен Димитров. Добромир Николов и Георги Янакиев обединиха идеи за режисурата и реализацията на свежото лятно видео. Стайлингът на Валя следва модерната младежка мода в момента. Самата певица сподели пред www.planeta.tv, че е почувствала песента от първо слушане и е решила да я направи веднага. За нея водещи са били хитово звучене и лятната емоция.

КАТЕГОРИИ