Валя гостува в Белгия за Никулден

Валя гостува в Белгия за Никулден

Първата седмица на месец декември е изпълнена с много пътувания за Валя. Певицата ще направи няколко срещи с почитателите си както в страната, така и със сънародниците ни в Белгия.
На 6 декември – Никулден, Валя ще пее в български ресторант в Лиеж, Белгия. Поканата към Валя бе отправена още преди няколко месеца и всички гости с нетърпение очакват звездата на телевизия “Планета”. Певицата обещава няколкочасов купон, изпълнен с разнообразна музика, която да задоволи всички вкусове на гостите.
Ден преди да излети за Белгия, певицата ще бъде гост на традиционния събор в село Каран Върбовка, общ. Две могили, а веднага след пристигането си от Белгия, Валя ще пее на студенти в град Кърджали на 8 декември.
Певицата споделя, че като цяло през целия месец декември ще бъде в голямо  движение, тъй като има покани от различни населени места. Но това е нещо нормално за Валя, имайки предвид празниците през този период.
Валя сподели пред телевизия “Планета”, че работи върху нови песни, но не иска да бърза. Ще изпипва песните до край, за да може да предлага нещо качествено и хубаво за почитателите.

КАТЕГОРИИ