Валя зарадва феновете с “Искам да ме искаш“

Валя зарадва феновете с “Искам да ме искаш“

Горещо и темпераментно е най-новото музикално предложение на Валя - “Искам да ме искаш“, което вече може да бъде гледано в PlanetaOfficial в YouTube. Дни преди премиерата изпълнителката подгря мрежата и с тийзър от видеоклипа, който издаде, че предстои нещо интригуващо и заслужаващо вниманието на феновете. Съвсем неслучайно изборът на певицата за лятно предложение се спря на тази мелодия, защото феновете й отдавна искаха да ги зарадва с ново свежо, лятно и много купонджийско парче. Отзивите им в PlanetaOfficial сами говорят, че изпълнителката е уцелила музикалните им предпочитания:

“Валя както винаги е уникална Поздравления! Музиката и песента са си типичен фолк. Много яко”, “Браво Валя, гърми”, “Валя, уникална си, а това е хит на лято 2018”, “Валя изглежда превъзходно, а песента е супер яка”, четем в първите коментари.

“Искам да ме искаш“ е по музика на Радомир Кишев, аранжимент на Мартин Биолчев и текст на Петя Радева. За видеореализацията изпълнителката се довери на режисьора Ивайло Спасов, с когото предлагат оригинално видео, допълващо настроението на песента. От кадрите виждаме, че Валя е заложила на няколко модерни и секси визии, които разкриват отново, че е в страхотна форма.

КАТЕГОРИИ