Вълнуващи новини за Галена

Вълнуващи новини за Галена

За месец след появата си, новият видеоклип на Галена - “100 живота“, отбеляза сериозен успех. След като дълго време лентата оглавяваше българската трендинг листа в YouTube, към днешна дата тя се радва на над 7 милиона преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial.

“Благодаря на всеки един от вас, който слушаше, гледаше и обичаше “100 живота” през последния 1 месец! Това, че тази песен влезе толкова бързо в сърцата ви, дори без възможността да я изживеем заедно на моите участия, значи изключително много за мен. Нямам търпение да ви видя отново“, сподели развълнуваната Галена, след като научи за тази хубава новина.


Певицата не крие, че “100 живота“ е една от любимите й песни, която нарежда в Топ 5 на своите проекти. Галена не губи надежда, че скоро песента ще получи и своята официална лайв премиера, а дотогава ще продължи да радва меломаните в YouTube и в ефира на “Планета“, не само със “100 живота“, но и с другите си хитове. Сред тях се нареждат и фолклорните мелодии в изпълнение на звездата, които също са сред най-гледаните клипове в портала за видеосподеляне. Днес в рубриката “Хитове - избрано от звездите на “Пайнер“ ще си припомним част от тях и най-вече любимите заглавия на певицата. Но не само това, ще научим и нейните предпочитани фолклорни мелодии от каталога на “Пайнер“.

КАТЕГОРИИ