Вълнуващо лято очаква Ангелина Милева

Вълнуващо лято очаква Ангелина Милева

Броени дни преди настъпването на астрономическото лято, Ангелина Милева гостува в ефира на телевизия “Планета“, за да сподели какво я очаква в следващите месеци:

”Любим мой сезон е лятото. Освен, че тогава е моята лятна ваканция, аз не спирам да пея. Имам много срещи с моите почитатели на различни празници по градове и села. Лятото е време и за почивка, а тази година съм избрала да почиваме на българското Черноморие с моето семейство. Ще намерим време да посетим любимите ми Родопи, където обичам да бера билки и красиви цветя. Това ми доставя голямо удоволствие! Смятам да посетя и моя роден край, а на всички Вас пожелавам хубави дни, изпълнени с пътувания, защото това е едно страхотно изживяване“, споделя изпълнителката в рубриката “Гласовете на България“.

Ангелина Милева разкрива, че освен като изпълнител, тя от дълги години преподава в училище.

“Работя с деца и това ми доставя огромно удоволствие. В моя клас имам изявени деца, които пеят много хубаво. През тази година една от моите ученички дори спечели награда в конкурса по народно пеене в Широка лъка, с което много се гордея. Тя изпълнява почти всички песни от моя репертоар, както и народни песни от всички фолклорни области“.

Ангелина Милева не крие, че е много щастлива от възможността да бъде част от изпълнителите на музикална компания “Пайнер“, а нейните песни да са част от програмата на телевизия “Планета Фолк“.

“На музикалния пазар тази година се появи първият ми самостоятелен фолклорен албум “Що е радост“. Албумът съдържа народни 13 песни, които винаги изпълнявам с огромно желание. По време на моето първо гостуване зад граница ми направи впечатление, че българите там не са забравили корените си, а напротив. Радваха се и пяха заедно с мен всички български народни песни, които изпълних. Беше прекрасно и за мен това ще остане един невероятен спомен“, споделя още фолклорната изпълнителка.

КАТЕГОРИИ