Вълшебна Коледа с телевизия “Планета”

Вълшебна Коледа с телевизия “Планета”

Зрителите на телевизионните канали “Планета”, “Планета Фолк” и Planeta 4K очакват една вълшебна Коледа с любимите си телевизии. А ние няма да ги разочароваме, защото Коледната и Новогодишната програма е доста разнообразна и привлекателна.
Оригиналната нова продукция, с която ще изненадаме зрителите тази година е със заглавие “Приказна нощ”. Тя е заснета в Комплекс “Приказките” край Харманли, а в нея участват едни от най-популярните изпълнители в поп-фолка. Ивана и Яница, Анелия и Преслава, Веселин Маринов и Борис Дали са само част от участниците в нея. На 24 декември зрителите могат да гледат първата част от нея, но кулминацията, както може да предполагате е в Новогодишната нощ, когато ще се присъединят и още любими и обичани изпълнители.
2
На 25 и 26 декември почитателите на Веселин Маринов могат да гледат пълната версия на грандиозния концерт “40 години на сцена”, провел се в Зала 1 на НДК-София. И още един концерт е предвиден в празничната ни програма и това е Diamond Secret Concert с участието на Данна, Малката, Алекс Робов и техните приятели. Може да го гледате на Нова година в програмата на “Планета” и Planeta 4K.
3
Телевизия “Планета Фолк” също ще направи всичко възможно почитателите на българския фолклор да се чувстват приятно в тези празнични дни. Специално за тях са фолклорните програми с най-новата продукция на Райна, Глория, Ивелина Колева, Здравко Мандаджиев, Янко Неделчев, Виевска фолк група, както и емблематични фолклорни концерти на телевизионния канал. “Децата на България” ще пеят са всички и в първия ден на Новата година и така ще дадат добър старт на 2023 година.

Весели Коледни и Новогодишни празници!

4

КАТЕГОРИИ