Вълшебна Коледа за Деси Слава в Америка

Вълшебна Коледа за Деси Слава в Америка

Днес Деси Слава отлетя за Америка с двамата си любими мъже, своя син Майки и приятеля си Благой Найденов. Преди заминаването си певицата сподели, че това ще бъде една вълшебна и много различна Коледа, защото след много години ще се съберат със своите роднини в Америка и заедно ще посрещнат Бъдни вечер и Коледа. Деси Слава вече поднесе своя музикален подарък към многобройните си фенове в България.

Това е баладата “И това ще преживея”, която вчера направи премиера в Planeta Official. По думите на Деси Слава това е класическа балада, която почитателите й очакват близо осем години. Песента за първи път ще чуят и българите отвъд океана. Припомняме ви, че поводът за пътуването на певицата до Америка е нейното Коледно турне. На Бъдни вечер и Коледа – 24 и 25 декември, Деси Слава ще зарадва с песните си сънародниците ни в Чикаго, а мястото на срещата е емблематичната българска дискотека Escape Lounge. Два концерта с много хитове и мили спомени очакват всички в Чикаго. 

На третия ден от Коледните празници – 27 декември, гласовитата певица ще пътува до Лас Вегас, за да пее пред нашата общност в щата Невада.
Пътешествието ще бъде безспорно най-вълнуващо за сина на Деси Слава, Майки, защото това е първото му посещение в САЩ, откакто е роден. Изпълнителката се зарече, че ще му покаже родилния дом, където е изплакал за първи път. Баба му, Мариана, е запазила пъпната му връв и със сигурност сега е дошъл момента да я оставят някъде в Чикаго. Майки ще се запознае и със своите първи братовчеди, децата на чичо му Марио.

Деси Слава, Благой и Майки вече са направили план и къде ще ходят. Задължително ще пият капучино в Sears Tower, на 96-тия етаж. Певицата вече е била там, но за Майки и Благой това ще бъде нещо ново като изживяване. Няма да пропуснат да посетят музея The Field, на брега на езерото Мичиган. Това е природонаучния музей, който е сред култовите забележителности в Чикаго, а популярността му ескалира след поредицата на Спилбърг за “Индиана Джоунс”.
Ще посетят мач и на Chicago Bears, който се провежда всяка година на 25-ти декември и целия град е там. Това е може би най-голямото събитие за зимата.

КАТЕГОРИИ