Валя: Семейството е най-важната ценност

Валя: Семейството е най-важната ценност

В месеца на своя рожден ден и в навечерието на Великденските празники, Валя отваря сърцето си и душата си, за да сподели, че през 2020-та година е успяла да реализира една своя дългогодишна мечта.

“Бях в един труден период в моя живот в първия етап на пандемията, но си казах в един момент, че колкото и да е трудно, човек трябва да направи нещо, за да повдигне и своя собствен дух, и този на хората, особено когато си обществена личност. Знаех, че имам много песни, които може да се съберат в два фолклорни албума и реших да направя фолклорен албум, защото много почитатели ме питаха през годините няма ли да направя такъв албум, след като изпълнявам толкова добре народни песни. И така този момент дойде, албумът излезе на Бъдни вечер. “Фолклорна огърлица” е една моя мечта, която реализирах след доста време... С този албум разбрах, че съм докоснала много хора и съм донесла радост. Аз съм си такъв човек, ако не зарадвам някой, не се чувствам ползотворна, т.е. ако не пея, то аз трябва да радвам, такъв човек съм и такава ми е същността“, разкрива Валя пред списание “Апетитно“, чиято корица украсява в празничният му брой.


Звездата на музикална компания “Пайнер“ не крие, че лично за нея семейството е най-важната ценност:

“То е истинска крепост. Не е лесен живота в България, на никой не му е лесно, но все пак семейството е това, което те задържа, твоята опора и трябва да се отстоява. Минаваш през семейния живот през много катаклизми - и през хубави емоционални моменти, и през много трудни, но както казват, когато са двама заедно – трудно няма“.

Валя определя себе си като строга и изискваща майка, защото иска да научи дъщеря си да бъде уважителна, усърдна и състрадателна, но все пак отпуска нещата понякога, за да покаже на своето момиченце къде трябва да бъде сериозна и къде да се отпусне, и забавлява.

“Искам да я опазя от меркантилността, от агресията, защото под външността на човек в ежедневието стоят сърцето и душата му. Искам да бъде мила, нежна, но да си отстоява позициите, да бъде с характер и да се научи да казва “Не”, откровена е изпълнителката.

А за финал, Валя издава своите умения в кухнята и споделя празнични рецепти с читателите на списанието за Великден.

 

КАТЕГОРИИ