Валя разкри неподозиран талант

Валя разкри неподозиран талант

Запалените почитатели на Валя с радост откриха, че освен музикален талант, певицата притежава и още една дарба, която до този момент не бе разкривала. В социалните мрежи тя сподели с кадри за новото си хоби – да рисува, а всички, видели картините й, побързаха да я поздравят за майсторски създадените скици и я окуражиха да продължава да създава красота:

“Всъщност аз рисувам от малка, но през последните 20 години се занимавам главно с музика и не бях пипала четката от много време. По време на локдауна, когато останах повече време вкъщи, реших да опитам да запълня времето си със старата си страст. Тук е момента и да благодаря на Господ, че ме надарил с тези таланти - да пея и рисувам, с което пак да радвам хората. А това ми носи най-голямо удоволствие“, откровена е звездата на музикална компания “Пайнер“.


Тя издава, че таланта си в тази област най-вероятно е наследила от своя дядо по бащина линия, който също е рисувал много добре и е бил музикант. Вдъхновение за своите картини Валя намира навсякъде около себе си:

“Всяка една идея за картина идва по различен начин. Нещо видяно, преживяно или просто уловено от някой разговор с приятел или близък. Пресъздавала съм и различни мои настроения и на близки хора около мен, но винаги съм търсила истинската емоция в картините ми“, разкрива певицата, която предпочита да рисува пейзажи.


До момента тя вече е създала десетки картини, а специално място в своя дом, в което има много енергия, е превърнала в ателие. Все по-често Валя получава предложения да изложи картините си в арт галерия и не крие, че се замисля да осъществи тази идея.

“Феновете ежедневно изказват възхищение от картините ми, като ми обясняват, че искат да имат част от мен и енергията ми в техния дом“, споделя Валя пред в. “Марица“, но все пак е категорична, че музиката си остава нейната най-голяма любов.

Щастлива е, че актуалното й музикално предложение - “Ласмаги – джасмаги“ звучи по време на абитуриентските балове, защото своя вариант на този емблематичен поп-фолк хит тя е създала именно с идеята да носи хубави емоции и да радва меломаните.

 

КАТЕГОРИИ