Ваня и DJ Дамян гостуват в “Автограф”

Ваня и DJ Дамян гостуват в “Автограф”

В първата част на новия брой на “Автограф” гостува едно от новите открития на музикална компания “Пайнер” - Ваня и нейния спътник в живота и на сцената Dj Дамян.
Двамата разказват как са се запознали и как са станали двойка и в живота, и на сцената. Оказва се, че доброто приятелство между тях, което е съществувало в началото на познанството им, в последствие се е превърнало в нещо по-различно. Тъй като и двамата се занимават с музика, за да вървят в “едни и същи релси”, решават да продължат с това начинание и започват да създават песни.

“В началото беше само за удоволствие, тъй като в този бранш е трудно и не всеки успява. Трябва да имаш данните, късмет и прилично финансиране, за да се получат нещата”, казва Дамян.

След като преди няколко месеца Ваня представи своята първа самостоятелна песен в ефира на “Планета” и “Планета HD”, в “Автограф” тя разкрива каква тенденция ще следва откъм звучене на песните си и как смята да се открои на фона на голямата конкуренция от изпълнители в “Пайнер”.

“Всеки изпълнител има своята индивидуалност, той я носи в себе си, било то като визия, било то като харизма или като представяне на продуктите си. Мисля, че по този начин бих се отличила до някаква степен. Чисто музикално като стил мисля, че намерих моята ниша, обаче за в бъдеще ще си позволя да експериментирам по някакъв начин, защото все пак ние трябва да се носим по актуалната вълна в момента”, казва Ваня.

КАТЕГОРИИ