Ваня и DJ Дамян - за любовта и музиката в “Автограф”

Ваня и DJ Дамян - за любовта и музиката в “Автограф”

В новия брой на “Автограф” гостуват Ваня и DJ Дамян. В месеца на любовта двамата влюбени разкриват как успяват да поддържат жива тази щастлива и романтична любов помежду им вече толкова много години. Двамата се запознават преди четиринадесет години, но в началото ги свързва само добро приятелство. Няколко години след запознанството това приятелство прераства в любов, която е жива вече близо девет години.

“Формулата за успешна връзка от мъжка страна е постоянно да се опитваш да правиш щастлива жената до теб, да не я караш да се чувства пренебрегната по някакъв начин, да се чувства доволна от това, че съжителствате заедно. Естествено винаги има някакви малки дрязги между двама души, но те са дребни, които ако ги няма, няма да има и любов”, казва Дамян.


Диджеят споделя, че няма някакви конкретни методи и начини, с които да кара жената до него да се чувства добре. Помага му най-вече чувството за хумор, което има. Щастлив е, че за толкова време неговата половинка не е имала ден, в който да не се смее с него.

“А пък смехът е любов, доколкото аз знам и доколкото мога да преценя в нашата връзка. И когато има чувство за хумор и когато дори и в лоши моменти успееш да го използваш и да завъртиш всичко под формата на шега и с усмивка, мисля, че нещата много по-лесно преминават и по-лесно се осмислят от двамата. Разбира се трябва да има и компромиси от двете страни”, допълва още Дамян.

За Ваня голямо предимство е това, че като темперамент двамата с Дамян са много еднакви и се допълват.

“И двамата сме експанзивни на моменти, палим бързо. Но от доста време сме заедно и се познаваме прекалено добре, само с поглед се разбираме. Той споделя всичко с мен, аз споделям всичко с него. На него имам най-много доверие като цяло. Хубаво, лошо, всичко си казваме”, признава Ваня.

Двамата влюбени споделят пред водещата Галя Димитрова, че са си говорили за сватба и че това не е проблем за тях. Но засега не бързат. За тях предложението за брак е последната фаза на доверие особено сега на тази възраст.
Освен в личен план, Ваня и Дамян са заедно и в професионалния живот, и на сцената. След двете парчета, които ни предложи през 2016 - “Калашник” и “Барселона”, сега певицата се е отдала на подготовката на нова песен, която няма търпение да запише.

“Не е балада, но текста е много прочувствен, който на няколко пъти ме е разплаквал, докато го чета. Паралелно с тази песен заедно с Дамян подготвяме и дуетно парче, което ще предложим на публиката през април или май”, казва още Ваня в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ