Ваня: Щастлива и благодарна съм, че “Живот мой” ви харесва

Ваня: Щастлива и благодарна съм, че “Живот мой” ви харесва

Ваня представи своя нов видеоклип “Живот мой“ в PlanetaOfficial в YouTube преди празниците, а по всичко личи, че проектът се хареса на меломаните. Само за няколко дни лентата отбелязва гледаемост от близо 500 000, а коментарите на публиката дават категорична оценка за това, че изпълнителката отново е уцелила музикалните им предпочитания:

“Тотален хит! Не спирам да я слушам и да се кефя“, “Този хит чакахме. Жестоко парче, браво! Това е стил, който отива на Ваня... Хитово е много!”, “Поредната десятка уцели! Напоследък Ваня няма лоша песен, само напред и нагоре!“, “Има същото чувство като “Богиня“, много ми харесва. Дано стане и тази песен толкова голям хит“,“ Ще бъде един от хитовете на 2019-та! Много силен текст, много красота във Ваня. Браво!“.


Мелодията на “Живот мой“ е създадена на основата на турски фолклор, а за аранжимента се погрижи Даниел Ганев. Текстът е написан от Ваня и Йордан Гергов, а режисьор на лентата е Николай Скерлев. За стилната и красива визия на изпълнителката се погрижиха Момчил Спасов /коса/ и Цецо Андреев /грим/, а нова фотосесия, дело на Георги Малев, запечата част от най-красивите моменти по време на снимките на клипа. Ваня не остана безразлична към високите оценки на своите почитатели и на свой ред сподели в социалната мрежа:

“Мили хора, благодаря ви за прекрасните думи... Щастлива и благодарна съм, че “Живот мой” ви харесва и оценявате усилията и труда ни! Прегръщам ви! Бъдете щастливи! Благодаря на най-добрия екип за пореден път, че ви има и сте толкова талантливи... Обичам Ви!“

КАТЕГОРИИ