Ваня и DJ Дамян отново в дует

Ваня и DJ Дамян отново в дует

“Ще ме предадеш ли” е новия дует на Ваня и DJ Дамян, който направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube. Песента се появява в най-любовния месец, точно година след общото им парче “Искам си теб”.

“Когато правим дуети, гледаме те да са на любовна тематика, защото на нас ни отиват подобен тип песни. Мислим, че съвместните ни проекти винаги са се получавали много добре. Хубавото е, че в тези дуетни песни всеки си е на правилното място, гласовете ни са подходящи, в същото време са много различни темброво”, споделиха двамата преди време в ефира на телевизия “Планета”.


В това, че симбиозата между Ваня и DJ Дамян е повече от перфектна, говорят и оценките на феновете за новия дует “Ще ме предадеш ли”.

“Тези двамата са родени един за друг, винаги всеки техен дует е хит и е все по-добър и по-добър от предишния. Браво на Вас, уникални сте!”, “Много качествена и силна песен, за мен е най-добрият им дует.”, “Браво, точно това очаквах от тях – силен, разбиващ текст и запомняща се мелодия! Поздравления!”

Песента е по музика на Gavriil Gavriiloglou, аранжиментът е на Diamond Beat Production, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Мелодията отдавна е любима на DJ Дамян и затова двамата с Ваня решават да реализират свой вариант на български на това парче. Видеоклипът е заснет от Николай Скерлев още през лятото, но двамата изпълнители изчакват точния момент, за да го споделят с публиката.

КАТЕГОРИИ