Ваня и DJ Дамян за химията в любовните дуети

Ваня и DJ Дамян за химията в любовните дуети

Така дългоочакваният дует на Ваня и DJ Дамян със заглавие “Искам си теб” се появи преди броени дни в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube и ефира на “Планета” и “Планета HD”.

“Усещам я близо до себе си тази песен и съм доволна от това, което направихме. Може би химията, която се усеща между нас, спомогна до голяма степен за крайния резултат - казва Ваня, а DJ Дамян допълва - Когато правим дуети, гледаме те да са на любовта тематика, защото на нас ни отиват подобен тип песни. Дори преди години с Ваня спечелихме “Дует на годината” на наградите на едно популярно списание. Мисля, че всички дуети са ни се получавали много добре. Хубавото е, че в тези дуетни песни всеки си е на правилното място, гласовете ни са подходящи, в същото време са много различни темброво. Мисля, че добре се получи най-новия ни дует и се надявам, че добре ще се приеме от хората.


В “Автограф” двамата изпълнители коментират темата за различията между хората и за появата на т.нар. “трети пол”. Според Ваня трябва да бъдем по-широко скроени и да ги приемаме за нормални тези неща, защото това го има от край време. Просто сега по някакъв начин хората с различна ориентация се чувстват по-добре и по-свободни. Докато преди, това е било тема табу.

“Аз имам такъв познат и той ми е казвал, че преди е имало дискриминация към тези хора и не са се отнасяли много добре с него. Сега,  когато се дава гласност на проблема, се приемат по-леко нещата. На мен единствено ми е странно, ако една двойка с различна ориентация отглежда дете. Това вече ме кара да се замисля нормално ли е или не. Това вече е плашещо, защото как ще покажеш на това дете кое е нормалното. Но пък всеки има правото да живее както си иска”, споделя певицата, а Дамян пък е на мнение, че най-важното е да има кой да отгледа едно дете.


Диджеят разкава пред водещата Галя Димитрова и за кампанията, която подкрепя много усилено – “Дари мебел, вдъхни живот”. Благодарение на него много известни личности застанаха зад тази кауза с лицата си и помогнаха на 39 души с различни здравословни проблеми да развиват двигателните си и умствени способности, моделирайки стари мебели.

“Това е моята роля в кампанията. Малка ли е, голяма ли е, не знам, но се чувствам добре”, казва още Дамян в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ