Ваня подготвя нова песен

Ваня подготвя нова песен

Днес Ваня е музикална домакиня на новата телевизионна рубрика с любимите хитове на звездите на “Пайнер. От 11.00 и от 13.00 часа е първата доза хубава музика, а вечерната е с начало 20.00 и 22.00 часа съответно в ефира на “Планета” и “Планета HD”. Пред www.planeta.tv певицата сподели, че освен поп-фолк, често слуша БГ-музика, както и своите любимки Шаде и Мейси Грей.

На нощното й шкафче стои “Монахът, който продаде своето Ферари” на Робин Шарма, четиво което й прави компания по време на социалната изолация. Всъщност вкъщи има две същества, които са съпер щастливи от цялата ситуация. Черната котка Рамона и бенгалецът Бали са домашните любимци на Ваня и DJ Дамян, които сега по цял ден има с кого да си играят.

Ваня разкри, че мечтае за момента, когато ще може да се събере с приятели и роднини, и всички заедно ще се смеят и ще си говорят. Изпълнителката на “Параноя” издаде, че в самото начало на извънредното положение е трябвало да запише в студио най-новата си песен. Горещо се надява, феновете й да не чакат още дълго, за да я чуят.

КАТЕГОРИИ