Ваня уцели право в десятката с “Апокалипсис”

Ваня уцели право в десятката с “Апокалипсис”
Слушай в Стрийминг Платформите

“Апокалипсис” е заглавието на дългоочаквания нов проект на Ваня. Видеоклипът направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в началото на уикенда, а певицата успя да изненада меломаните с едно специално участие. Сашо Роман се включва с рефрен от най-големия си хит, който се вплита по уникален начин с музиката на Ваня и оригиналния аранжимент на Даниел Ганев. За цялостното внушение допринася и текстът, който е създаден от певицата и Йордан Гергов. Лентата предизвика вълна от положителни коментари в YouTube, което говори, че и този път Ваня е уцелила право в десятката музикалните предпочитания на изкушените от поп-фолка. 

“Най-накрая нещо различно, чудесен проект, успех!”, “Ваня е адски талантлива и това личи в тази песен и като музика, и като текст, и като изпълнение. Струваше си чакането!”, “Може да пуска песни рядко, но като ги пусне, става буквално апокалипсис. Заличава всичко наред. Още като я качи, вече бях зарибена. Ваня е най-любимата ми певица!”, “Тотален хит! Ваня е адски красива, клипът е свежарски, а текстът - брутален!”, “Песента е трепач, а Сашо Роман, както винаги, носи заряд на песните. Браво, Ваня, браво и на екипа! Още един хит за 2020.”

Режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа е Николай Скерлев. Снимките са реализирани край морето в курорта Свети Влас, а настроението е лятно. По всичко изглежда, че Ваня вече има своя хит за Лято 2020, а многобройните й почитатели са истински щастливи, че ще могат да се забавляват на “Апокалипсис” на най-яките клубни партита, които са в разгара си.

КАТЕГОРИИ