Ваня завършва 2021 г. с нов клип

Ваня завършва 2021 г. с нов клип

Финалът на 2021 година за Ваня се нарича “Психарка”. Новата песен и видеоклип се появиха само няколко дни преди да си кажем “Честита Нова година”, а в проекта се включва и Софи Маринова. Ваня, Йордан Гергов, Мирослав Митев и Даниел Ганев са оставили своите подписи като автори на музиката, текста и аранжимента на песента, а Николай Скерлев – като режисьор и оператор. Много енергия и хъс е вложила Ваня с новия музикален проект и искрено се надява през 2022 година той да звучи често в нощните клубове в цялата страна.

“Ударно завръщане от Ваня… Колко ми липсваше да пуска нови песни. – пишат феновете. Много яка песен, дано през новата година се активизира и пуска малко повече проекти… Дано тази песен бъде забелязана, защото Ваня го заслужава, много качествени проекти има… Изключително приятна изненада! Много хитово парче, успех…”

2

“Нещо ново от мен, след повече от една година “пауза” - творческа криза! Надявам се, да ви хареса! – написа Ваня - Не обичам да бъда многословна, но ще кажа: Не го правя на всяка цена! Не се боря за внимание, не се боря за челни позиции, не се съревновавам, не се сравнявам ! Правя всичко от любов към музиката и душевната ми потребност от това! Така разбирам аз изкуството, било то и в нашия (лекия) жанр… така го усещам, така ми харесва и така искам да го правя! Благодаря ви от сърце, че се вълнувахте, интересувахте и чакахте нещо ново от мен! Това може само да ме радва…”

Ваня и DJ Дамян ще посрещнат Новата 2022 година с приятели във Велинград. Те неслучайно са избрали СПА-столицата на Балканите, защото се надяват да се заредят с положителни емоции, да релаксират и така да дадат старта на една успешна и благодатна година.

КАТЕГОРИИ