Варна събира звездите на “Планета” и “Пайнер”

Варна събира звездите на “Планета” и “Пайнер”

Морската ни столица се превръща в най-горещата музикална дестинация този уикенд. Само ден остава до големия концерт “Звездите на Планета Пайнер” на стадион “Спартак” във Варна, а някои изпълнители, които утре ще видим на сцената, вече са край морето. Сред тях са Теди Александрова, която днес има клубна изява в Слънчев бряг и водещия на спектакъла Иван Динев – Устата, който пък тези дни е на почивка със семейството си в Балчик. Директно от Пловдив за концерта на 29 юли ще пътуват Преслава, Емилия и Деси Слава, защото и трите тази вечер ще радват с песните си пловдивчани. Фики, Анелия и Емануела ги чака дълъг път, защото пристигат дирекно от София. За Галена и Галин отново се очертава дълъг морски уикенд, защото  веднага след концерта във Варна те продължават срещите си с публиката в Слънчев бряг.
Бъдете точно в 20:30 часа на стадион “Спартак” във Варна тази събота, за да разберете кой ще сложи началото на спектакъла, както и на кого се пада честта да постави финала. Това ще разберат само тези, които присъстват лично, а билети може да закупите онлайн - на TICKETPORTAL или на място във Варна на следните места - в бензиностанции OMV, касата пред хотел “Черно море”, касата на Двореца на културата и спорта, книжарници “Booktrading”, офисите на “Office 1 Superstore” и магазин “На тъмно”. Информираме всички, които ще потърсят пропуски в деня на концерта, че на 29 юли могат да закупят билети и от касите на стадион “Спартак”, освен от вече обявените места за продажба. 

За най-малките почитатели на звездите Ви напомняме, че деца до 7 години влизат без билет на концерта, естествено при съблюдаване на законовите изисквания. Ако нямате навършени 18 години и желаете да присъствате на концерта на стадион “Спартак” във Варна, трябва задължително да бъдете с придружител, който да представи попълнена и подписана Декларация /в два екземпляра/ от него в качеството си на родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България и при липса на попълнена Декларация няма да бъдете допуснати на стадиона. Самата Декларация може да изтеглите от тук.

КАТЕГОРИИ