Васил Вълканов с нов видеопроект за празника на Пазарджик

Васил Вълканов с нов видеопроект за празника на Пазарджик

Днес, на 21 май, своя празник отбелязва град Пазарджик, чийто патрон са светците Константин и Елена. По този повод фолклорният изпълнител Васил Вълканов поднася музикална изненада за всички свои съграждани и почитатели. Това е премиерата на музикалната програма “Пее Пазарджик“, която зрителите на телевизия “Планета Фолк“ могат да видят за първи път тази вечер от 19:30 часа. Програмата включва три песни - “Пее Пазарджик”, ”Отвори, Лено” и “Не плачи, Лено”, като идейният замисъл на певеца е начало на поредицата от клипове да постави песента, посветена на неговия роден град.

От няколко дни лентата вече се радва на вниманието на меломаните в официалния YouTube канал на телевизия “Планета Фолк“ - Planeta Folk Official. Заглавната песен е в дует с певицата Илиана, а останалите две мелодии са солово изпълнение на Васил Вълканов. За хореографията певецът отново се довери на своите приятели от ФА ”Загоровче” гр.Септември с ръководители Йордан и Цветозар Зеленгорови.

Режисьор на видеоклиповете е Стоян Георгиев, а кадрите са реализирани в етнографския комплекс от възрожденски къщи на Регионален Исторически музей - Пазарджик, както и сред още много красиви и емблематични за града обекти.

КАТЕГОРИИ