Васил Вълканов представя Панагюрище в “Това е България”

Васил Вълканов представя Панагюрище в “Това е България”

В началото на 2016 предаването отвежда зрителите в един от българските градове, които свързваме с героичната история на борбите за Освобождение на България - Панагюрище. Причината да Ви срещнем отблизо с този град е реализацията на видеоклиповете на част от най-новите песни на фолклорния изпълнител Васил Вълканов, който заедно с екипа на телевизия “Планета” избра именно този красив и емблематичен за страната ни край за заснемането им.

“Много разнообразни са песните, които зрителите ще чуят. Целта ми бе всеки един ценител на македонската песен да открие нещо за себе си”, разкрива в “Това е България” певецът.

В кадрите ще се насладите на уникалното съчетание между красива природа, богата история и хубава българска музика, а освен Васил Вълканов, впечатленията си от Панагюще ще споделят Мария и Магдалена Филатови. Заедно с тях Васил Вълканов представя песента “От любов не се бега”, заснета в емблематичната за Панагюрище – “Лекова къща”. Ще ви разкажем и за другите, красиви и пропити с история, кътчета в Панагюрище, които си заслужава да посетите.

КАТЕГОРИИ