Васил Вълканов засне нов клип за “Планета Фолк”

Васил Вълканов засне нов клип за “Планета Фолк”

В първите дни на месец юли, фолклорният изпълнител засне нов видеоклип. Васил Вълканов отново заложи на дует с Ива Гидикова, като този път избра китка хороводни песни. Въпреки горещото време, целият екип осъществи снимките с изключително настроение. Детайлната разработка на клипа отне близо 7 часа работа, а режисьор на продукцията е Петър Картулев. За прекрасното настроение помогнаха и музикантите от оркестър “Алекс бенд”, с ръководител Александър Тодоров-Молдовеца, който е и автор на аранжимента на хороводната китка . С красива хореография в кадрите се включват и танцьорите от ФНТ “Средногорска жарава” от Панагюрище.
Видеоклипът бе заснет в комплекс “Старосел”, чиито гости наблюдаваха работния процес с нескрит интерес и непрекъснато аплодираха любимите си изпълнители.
Освен с новината за предстоящо видео, Васил Вълканов зарадва почитателите на фолклора и с новия си самостоятелен албум “Бащина радост”, който вече е на музикалния пазар. Той включва 13 красиви мелодии, част от които са дуети. Сред тях е съвместната песен на Васил Вълканов с Мария и Магдалена Филатови – “От любов не се бега”, а публиката ще открие и дуета “Сватбарска” с Нелина, който е сред любимите заглавия на почитателите на фолклора. В официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube, Planeta Official, както и в ефира на “Планета Фолк” почитателите на Васил Вълканов могат да гледат и видеоклиповете на песнитe от албума “Бащина радост”.

Фотограф Никола Колев

КАТЕГОРИИ