Великден в чужбина посрещнаха звездите на “Планета”

Великден в чужбина посрещнаха звездите на “Планета”

Тази година много от звездите на телевизия “Планета” избраха на посрещнат светлите Великденски празници зад граница. Илиян и Крисия D бяха специални гости на нашите сънародници в Италия и Великобритания и с песните си направиха много емоционален празника. Младата надежда на музикална компания “Пайнер”, Крисия D, не пропусна да сподeли своите впечатления от първото си международно концертно участие в социалната мрежа:

“По случай Великденските празници искам да Ви пожелая здраве, любов и Божията закрила за Вас и Вашите семейства. Разгледах по-голяма част от Северна Италия и искам да благодаря на всички за страхотното парти.”


В Обединеното Кралство живее една от най-многобройните български общности в Европа и това бе причината българското парти с Илиян да бъде много горещо.
Иван Динев - Устата посрещна Светлите празници в две държави - САЩ и Канада. На 15 април бе неговият концерт в Чикаго, а на следващия ден - в Монреал. 
За Великден Преслава реши да си подари една незабравими екскурзия със свои приятели до Испания. Столицата на Каталуния, Барселона, посрещна певицата, за да разкрие пред нея своите най-големи забележителности.

Слънце, плаж и страсти предложи Френската Ривиера на Мария и нейната дъщеря Марая. Двете предпочетоха да посрещнат празниците в Южна Франция със свои добри приятели в Сен Тропе.
Поредната туристическа дестинация за Райна бе Турция. Певицата е отседнала в Измир, от където публикува много снимки в официалната си фейсбук страница. Там звездата на “Планета” винаги споделя запечатани моменти от многобройните си пътувания и може би затова последователите й вече наброяват почти 130 000.

Най-далече от България този Великден посрещна Нелина. Изпълнителката е на екзотично пътешествие в Кралство Мароко, а Рабат, Маракеш и Фез са част от градовете, които тя вече посети. Най-очарована Нелина остана от Градината на Мажорел, където си направи импровизирана фотосесия за своите фенове.   

КАТЕГОРИИ