Весели и щастливи Коледни празници

Весели и щастливи Коледни празници

Светлите празнични дни и вечери не биха могли да минат без хубава музика, представена от любимите изпълнители на всеки българин. Трите телевизионни канала с марката “Планета” са се погрижили и тази година Коледните празници да бъдат изпъстрени с много настроение.
Телевизия “Планета” и Planeta 4K вече излъчват своята празнична програма. Звездите на музикална компания “Пайнер” отново Ви канят да бъдете заедно в една “Приказна нощ”, която ще ни пренесе в Комплекс “Приказките” край Харманли.
3
Веселин Маринов ще възпламени музикалните страсти с най-новия си концерт “Лесен за обичане”, заснет само преди няколко дни, а Дамян Попов ще ни върне към прохладните летни вечери със своя акустичен концерт “Твоето момче”. В програмата с концерт от Летния театър на Варна ще присъства и Ивана с нейния бенд и Радко, с които отново ще запеем “Шампанско и сълзи”. Live-концертът на рок-група “Конкурент”, с който музикантите представиха песните от своя нов албум “По трудния път” също е включен в програмата на Телевизия “Планета” и Planeta 4K в празничните дни.
22
Любителите на българската народна музика също няма да бъдат разочаровани от това, с което телевизия Planeta Folk HD ще ги изненада. В три последователни вечери от днес до неделя от 19.30 часа ще предложим на зрителите да си припомнят емоциите от концерта на Поли Паскова – “20 години живот с песен”. Рециталите на Райна и Иван и Ивана Дякови от фестивала “Пирин Фолк 2023” в Сандански също ще бъдат част от Коледната ни програма.
С песен, поздрав от България ще се пренесем на различни красиви кътчета от нашата страна, за да зарадваме своите зрители с най-хубавите български песни, преминали изпитанията на годините.

КАТЕГОРИИ