Веселин Маринов: Коледните ми концерти са най-хубавото нещо, което правя в творчеството си

Веселин Маринов: Коледните ми концерти са най-хубавото нещо, което правя в творчеството си

Тази вечер точно в 19:00 часа сцената на зала 1 на НДК ще се превърне в красив декор, на фона на който Веселин Маринов ще разкаже своята Коледна музикална приказка. Доказателство за това са и ексклузивните фотоси от генeралната репетиция, които може да видите само на www.planeta.tv. Броени часове преди спектакъла изпълнителят споделя вълнението си пред камерата на телевизия “Планета“.

“Бих казал, че Коледните ми концерти са най-хубавото нещо, което правя в творчеството си. Те са отражение на моя начин на мислене. На това, че израснах в семейство, в което тези традиции бяха заложени в моето възпитание. И ако тогава Коледа отсъстваше, присъстваше Дядо Мраз и Нова година. Но добродетелите, които изповядваха тогава хората бяха със същите послания“.

Веселин Маринов разкрива, че това са много различни концерти. Всичко е подчинено на Коледа и посланията, които носят тези дни:

“Много песни съм посветил на Коледа и с нетърпение очаквам тези периодични срещи с публиката през 3-4 години, с това си обеснявам и огромния интерес към концерта сега. Имам два коледни албума. Подготвям трети, от който на концерта ще изпея няколко песни. Моите анонси, участието на много деца този път, които ще пеят заедно с мен, ще разказват приказки, въвеждайки в поредната песен. Декорът – много време го подготвяхме – е нещо, което може да се види само сега. Добротата е основното мото на целия ми концерт“, категоричен е певецът.

В навечерието на Коледните празници Веселин Маринов отправя своето послание и към всички зрители – да бъдем по-добри, да бъде по-състрадателни.

“За мен Коледа е святата нощ на близостта и добротата“, завършва Веселин Маринов.

КАТЕГОРИИ