Веселин Маринов: Работата ти никой не може да я свърши вместо теб

Веселин Маринов: Работата ти никой не може да я свърши вместо теб

Години наред Веселин Маринов е сред най-успешните български изпълнители, чиито концерти събират хиляди почитатели на хубавата музика. Поредното доказателство за безпогрешната посока, която певецът следва в професионален план е новината за мълниеносно разпродадените билети за предстоящия му Коледен концерт на 3 декември в НДК.

“Преди години правех повече Коледни концерти в Зала 1, но вече ги разредих през 3-4 години и с това си обяснявам и големия интерес – никога толкова бързо не се е продавала залата, само за две седмици продадохме целия салон! Миналата година имах два концерта в НДК с албума “Представи си”, преди това и в “Арена Армеец”, но си помислих, че като концерта е Коледен и ще бъде по-спокойно, но напротив – залата се напълни рекордно бързо от всички мои изяви досега и дори ме е яд, че нямахме възможност да направим два концерта“, коментира Веселин Маринов.

Неведнъж той е разкривал своя пресантимант към Коледните празници, за което говори и сега в откровено интервю за в. “Труд”.

“Много обичам Коледа и настроението през този месец – всички знаем, че тогава, дори най-прозаичните хора стават по-романтични, дори по-добри и много ценности се откриват в нас. Има и хора, които през цялата година са такива, но на мен ми се иска да виждам повече усмихнати, добре облечени и добронамерени лица както около Коледа“.

Веселин Маринов е категоричен, че до голяма степен успехите му са плод на стриктен режим и много дисциплина. Казва, че преди не е бил такъв, но животът му в Германия го е формирал така и е довел до тази пълна промяна в него.

“До ден-днешен вярвам в това, че работата ти никой не може да я свърши вместо теб. От няколко месеца ставам в 4:25 часа сутринта, защото не ми стига времето, за да изляза в 8:30 и да успея да направя всичко, и да се подготвя“, разкрива изпълнителят.

По повод нападките по свой адрес във виртуалното пространство Веселин Маринов признава, че решението му да игнорира интернет е най-важната и щастлива случка в живота му.

“Изолацията от това пространство е нещото, което ме съхранява и ме кара да анализирам само онова, което изживявам – концертите, претъпканите зали, добрите продажби, думите на хората след концерт или по улиците. Освен това не разбирам за всички тези лоши и необосновани писания, от разни неуспели хора, които само и единствено са научени да говорят лошо, да мразят и обиждат. Такъв е светът в момента и тази мрежа дава на такива хора дори пари да правят от това с тези жълти сайтове. Аз живея много по-добре без всичко това и съм щастлив, че нямам тази потребност“, споделя още Веселин Маринов.

КАТЕГОРИИ