Веселин Маринов и неговият път до “Арена Армеец”

Веселин Маринов и неговият път до “Арена Армеец”

Само няколко дни преди юбилейния концерт на Веселин Маринов – “35 години на сцена”, телевизия “Планета” подготви музикален филм “Пътят до “Арена Армеец”, в който обичаният изпълнител разказва за подготовката на спектакъла.
Веселин Маринов прави обзор на своята 2016-та в личен и професионален аспект:

“Благодарен съм на тези 35 години, в които всичко в моето творчество вървеше бавно и планирано. От самото начало, от неумението, от първото идване в София, от първата покана да пея в рок-група “Импулс” и постепенно уроците в живота, грешките, обидите, успехите... всичко идваше не изведнъж. Като бавна периодичност се редуваха успехите нагоре. И ако се върна назад в годините, нямам нито една, която да е по-слаба. Винаги следващата е по-добра. Знам, че това няма да е вечно, но фактът, че имам 27 албума, 23 концерта в Зала 1 на НДК, над 3 000 концерта в страната, ми дава силата и смелостта да кажа: Да, аз съм един щастлив творец, човек, който е постигнал и постига всеки ден онова, което искат неговите мечти!“


За концерта на 30 ноември Веселин Маринов добавя още:

“В залата ще има едно сърце, което ще бие в ритъма на моето сърце. В този спектакъл съм включил повече от 27 песни. Ще оставя сърцето си на сцената. Наистина, предизвикателството “Арена Армеец” е голямо. За първи път от много години ще бъда с оркестър от съвършени музиканти и ще пея въз основата на един много ползотворен творчески път и на едни прекрасни, десетки шлагери, които Нейно величество публиката пожела да бъдат такива!”

КАТЕГОРИИ