Веселин Маринов мечтае да танцува на абитуриентския бал на своята внучка

Веселин Маринов мечтае да танцува на абитуриентския бал на своята внучка

Да танцува със своята внучка Цветелина на нейния абитуриентски бал е голямата мечта на Веселин Маринов.

“Само това си мечтая. И затова имам стимул да внимавам с какво се храня, да спортувам и да работя. След години искам да бъде добре изглеждащ дядо, който танцува със своята внучка на абитуриентския й бал…”

Това разкри Певецът на народа пред Галя Димитрова в първия брой от новия сезон на предаването “Автограф”. Със зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K той сподели, че много харесва традицията в България да се пренася името на родителя, защото това означава, че се продължава рода и че този, на когото си кръстено детето е заслужил това.

„Никога няма да забравя какво изживях първия миг, когато разбрах, че са се родили моите внуци и че се казват Цветелина, кръстена на дядо й Цецо, а момченцето е Веско, кръстено на мен. Чувството е неописуемо, пожелавам го на всички. Тогава разбираш, че в сърцето имаш едно място, където не си подозирал, че е свободно. Че има една любов, която няма нищо общо с тази към жената, към майката, към приятелите, че дори и към дъщерята. Съвсем друго е. Когато отидох на изписването имах чувството, че видях в техните лица Господ за момент. Тази чистота, този велик миг на срещата с моите наследници, беше незабравим момент.”, емоционален е Веселин Маринов.

2
И още една голяма мечта е имал Веселин Маринов, и тя вече е осъществена.

„Когато разбрах, че моята дъщеря ще ме дари с внуци и то с близнаци, започнах да имам своите мечти и сънища. И една от тях беше да доживея този миг децата да дойдат на мой концерт и да ми поднесат цветя на сцената. И това се случи миналата година на втория концерт “Лесен за обичане” в Зала 1 на НДК-София.”

С песните от новия албум “Лесен за обичане” и с най-големите си хитове, преминали през изпитанието на годините, Веселин Маринов от 2 април започва Националното си турне за 2024 година, което ще включва цели 60 концерта в цялата страна. Но по традиция най-очакваните са тези през лятото. За първи път тази година те ще бъдат 16 концерта по морето. За него точно тези срещи с публиката са най-емоционални, защото през лятото хората са различни. Отиват на почивка, освободени са, не мислят на другия ден какво ще се случи, имат настроение…

КАТЕГОРИИ