Веселин Маринов обяви датите на големите си концерти

Веселин Маринов обяви датите на големите си концерти

Може ли лятото да мине без концерти? Категорично Не! Може ли лято без турне? И то без турнето на Веселин Маринов? Немислимо е! Точно затова Веселин Маринов стартира продажбата на билети за своите концерти в няколко големи града на страната. Те са част от голямото Лятно турне, което по традиция певецът ще направи и тази година. На 30 юли той, заедно със своя оркестър ще зарадват публиката в Летния театър на Варна. На 3 август ще пее в Летния театър на Бургас и това ще бъде само ден преди рождения му ден. На самия рожден ден – 4 август Веселин Маринов ще се раздаде за всички гости на Созопол. А концертът с оркестъра отново ще бъде на сцената на Летния театър.
2
В продажба от kupibileti.bg са също и трите грандиозни концерта, които Веселин Маринов ще изнесе в Зала 1 на НДК – София. Датите отдавна са известни и това са 28, 29 и 30 ноември 2023 г. А ето как почитателите на певеца посрещнаха новината за лятното турне и концертите в София:

“С удоволствие бих присъствала отново на всички концерти… Респект към вас и таланта Ви на изпълнител… Харесвам те дори и в предаването “Като две капки вода”… Браво, чичо Весо. С теб сме! Много, много харесвам всичко изпято от Вас… Желая Ви много здраве, щастие и любов. Бъдете Благословени! Любим изпълнител, концертите му винаги са изпълнени с емоция. Благодарим ти Веско, успехи ти пожелаваме!”

КАТЕГОРИИ