Веселин Маринов подарява “Умна и красива”

Веселин Маринов подарява “Умна и красива”

Почитателите на Веселин Маринов вече са в очакване на неговия нов самостоятелен албум “Легенда за любовта”. За най-нетърпеливите певецът направи неочаквана изненада в официалната си страница във Facebook.

“Скъпи почитатели, благодаря Ви за огромния интерес, писмата и въпросите за очаквания нов албум. Именно те ме провокират да Ви подаря още една песен, с която да задоволя, макар и частично, вашето любопитство. Надявам се, в първите дни на април албумът “Легенда за любовта” да бъде във вашите ръце, а дотогава приятно слушане на “Умна и красива”.

Той вече представи в социалната мрежа пилотната песен “Жена на токчета”, която веднага бе оценена с многобройни харесвания и мили коментари:

“Сега изслушах “Жена на токчета” и за мен е още една невероятна песен, която е нежна и ритмична. Вие сте невероятен талант, а вашите песни за мен са нещо уникално!”, “Обичаме те. Всички твои песни са съдържателни и много красиви. Благодаря, за твоята дарба и че те има, ти си толкова естествен и земен. Продължавай в същия дух!”, “Започвам от заглавието на албума – страхотно е. Звучи приказно и загадъчно. Същото се отнася и за песента “Жена на токчета” – весела и закачлива. Успех!”

 

КАТЕГОРИИ