Веселин Маринов подготвя Коледен албум и 3 Коледни концерта

Веселин Маринов подготвя Коледен албум и 3 Коледни концерта

Малко повече от два месеца остават до трите Коледни концерта, с които Веселин Маринов тази година ще зарадва своите почитатели. На 3, 4 и 5 декември в Зала 1 на НДК-София “Певецът на народа” ще събере зрители от три поколения, за да пеят заедно вечните Коледни песни и най-големите хитове на Веселин Маринов. Билетите вече се продават, а както става ясно, голяма част от тях са разпродадени. Затова певецът планира следващата година традиционните му концерти в НДК да бъдат четири.
2
Тази година Веселим Маринов ще направи и още една приятна изненада на своите верни почитатели.

“Ще представя 31-ия си албум и третия ми коледен албум. Ще има и компилация от трите ми коледни албума на едно място, като подходящ коледен подарък.”

Оказва се, че Веселин Маринов е единственият изпълнител в света, който има в дискографията си цели 3 Коледни албума и това е един своеобразен световен рекорд.

През 2003 година на музикалния пазар се появява албумът “Коледен сън”, събрал 11 емблематични песни, сред които заглавната “Коледен сън”, “Честита Нова година”, “Бяла Коледа”, “Всичко, което искам за Коледа, си ти”, както и “Витлеемската звезда” – в дует с Тони Димитрова.
Албумът “Най-скъпият подарък на света” бе Коледния подарък към феновете през 2010 година. В него Веселин Маринов представи нови 8 Коледни песни, сред които “Коледа иде пак”, “Камбаните на сърцето”, “Доброта”, “Какво е Коледа без теб”, “Честита Коледа” и др.

Третият албум с Коледни песни на Веселин Маринов се очаква да бъде на музикалния пазар в края на ноември и с него меломаните да посрещнат трите Коледни концерта на 3, 4 и 5 декември в Зала 1 на НДК-София.

“Ако има повече хора, които всеки ден да правят по едно добро – като това да подарим детска усмивка, да протегнем приятелска ръка, да вдъхнем надежда – тогава светът около нас наистина ще бъде друг, защото когато даряваш доброта, тя винаги се връща при теб.
С песните от новия ми албум искам да направя по-силни тези чувства във вас и заедно с любимите хора да преживеете една незабравима Коледа.
И водени от тези мисли, макар и само в една нощ, да се пренесете в един вълшебен свят от музика, любов и красота.”, споделя Веселин Маринов.

КАТЕГОРИИ