Веселин Маринов поставя начало на новия телевизионен сезон за “Звездно”

Веселин Маринов поставя начало на новия телевизионен сезон за “Звездно”

Тази вечер “Звездно” отново се завръща в ефира на телевизия “Планета”, а гост на водещата Петя Костуркова е Веселин Маринов. В студиото изпълнителят споделя какво бе изминалото лято за него:

“Както винаги изпълнено с много задачи, които си бях поставил през пролетта и ги изпълних – успях да направя най-трудното нещо през годината, но най-приятното – лятното турне. 16 концерта, много интензивни, с две малки паузи, площадите навсякъде бяха пълни и нещо, което винаги ще помня - интересът към концерта във Варна, който роди втори, само дни по-късно. По думите на домакините от Летния театър, такова нещо не се е случвало от времето на Емил Димитров и това ме изпълни с много голям оптимизъм за бъдещето”, разкрива Веселин Маринов.

Той признава, че тези срещи носят голяма емоция, както за публиката, така и за самия него. Вече 22-ра година поред това турне е факт и тази еуфория, която властва по време на концертите, може да се случи само по морето.
Надява се и останалите 8 концерта до големия спектакъл в НДК да бъдат също толкова успешни и незабравими, а през декември отново подготвя Коледно турне между 15 и 21 декември.
Веселин Маринов е откровен и остава ли му време за личен живот с тази интензивна програма:

“Остава, но много по-малко от на другите колеги”, казва певецът и отправя анонс към още едно събитие, в което е съсредоточил времето и усилията си - третото издание на конкурса за млади изпълнители на забавна песен “Полските щурчета”.

Той ще се проведе в дните 7, 8 и 9 септември и отново ще бъде под патронажа на Община Полски Тръмбеш.

КАТЕГОРИИ