Веселин Маринов празнува рожден ден

Веселин Маринов празнува рожден ден

Варна, Созопол и Несебър бяха последните три града от фамозното лятно турне на Веселин Маринов “40 години на сцена”. Сега певецът и неговия екип заслужено си вземат почивка преди старта на есенния музикален маратон. А днес е много специален ден, защото Веселин Маринов празнува своето рождение. На 4 август по традиция в последните години изпълнителят остава край морския бряг, за да се порадва на красивото ни Черноморие и да празнува с приятели и колеги. Дали и сега ще е така, все още не знаем, но при всички случаи празник и тържество ще има.
2
Тази година рождения ден съвсем закономерно е свързан и с голямата годишнина – 40 години на професионалната сцена, а Веселин Маринов посвещава цялата 2022 г. на нея.

“Страшно много хора имаше това лято навсякъде, където бяхме, въпреки че свършихме на 1 август, споделят от екипа на Веселин Маринов. – Хората са жадни за хубава музика, за емоции и за любимите си песни…”

Музикалната обиколка, наречена “40 години на сцена” за Веселин Маринов ще продължи и през септември, но преди това за седми път певецът е главен организатор и инициатор на песенния конкурс “Полските щурчета” в своя роден град Полски Тръмбеш. На 2, 3 и 4 септември градът ще посрещне гласовити деца в различни възрастови групи, които ще представят любовта си към българската песен.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” поздравяват Веселин Маринов с рождения му ден и му желаят вдъхновение и устрем за нови и нови стойностни български песни, с които да ни радва.

КАТЕГОРИИ