Веселин Маринов празнува с почитателите си в Созопол

Веселин Маринов празнува с почитателите си в Созопол

На 4 август звездният рожденик от музикална компания “Пайнер” е Веселин Маринов. И през Лято 2020, обичаният изпълнител ще спази дългогодишната традиция и ще сподели личния си празник със своите почитатели, защото в момента тече неговото турне “Снимка от лятото”. Тази вечер е концертът в Созопол, с начало 21.00 часа, а входът е свободен. В Летния театър ще звучат най-големите хитове на певеца, а на сцената заедно с Веселин Маринов ще бъдат неговия бенд и балет. Той е щастлив, че независимо от трудностите, отново е успял да осъществи своето Лятно турне, пък макар и с по-малко дати.

Емоцията от изминалите срещи с публикатата по нашето Черноморие, може да се усети от лайфовете, които екипът на изпълнителя сподели в официалната му страница във Facebook. Последният концерт от турнето “Снимка от лятото” е в Бургас, на 5 август, а мястото на срещата е в Летния театър. Припомняме ви, че билети за този спектакъл може да закупите на касата на Драматичния театър и ticketportal.bg.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Веселин Маринов с пожелания за здраве, все такава всеотдайност и любов към музиката, както и още много успехи в личен и професионален план!

КАТЕГОРИИ