Веселин Маринов представя “Лесен за обичане” в НДК – София

Веселин Маринов представя “Лесен за обичане” в НДК – София
Слушай в Стрийминг Платформите

Истински празници на музиката очакват всички почитатели на хубавата българска песен на 28, 29 и 30 ноември. Празнично украсена и “пръскаща” се от публика Зала 1 на НДК – София ще посрещне с аплодисменти Веселин Маринов за три поредни концерта. Любимият изпълнител на поколения българи ще представи най-новия си албум, озаглавен “Лесен за обичане”, но спектакълът не може да мине и без най-големите хитове на певеца.

“Скъпи почитатели, безкрайно съм щастлив, че съвсем скоро ще бъде реалност новият ми албум “Лесен за обичане”, обърна се към публиката Веселин Маринов.

2
След успеха на двата концерта в НДК през миналата есен, меломаните са 100 % убедени, че и сега билетите за спектаклите на 28, 29 и 30 ноември много бързо ще свършат. Затова най-нетърпеливите вече си осигуриха места в залата и с нетърпение очакват края на ноември. А изненади от Веселин Маринов и преди концертите със сигурност ще има. През май телевизия “Планета” и Planeta 4K представиха видеоклипа на песента “Целувай и не говори” и обявиха, че това е първата песен от новия албум.

Без съмнение до началото на трите концерта на Веселин Маринов в Зала 1 на НДК – София на 28, 29 и 30 ноември музикалната медия ще направи съпричастни своите зрители и с още един нов видеоклип на песен от горещия албум. Дали това ще бъде заглавната “Лесен за обичане” или някоя друга нова шлагерна песен, предстои да научим тази есен. А билетите за концертите на Веселин Маринов ви очакват…

КАТЕГОРИИ