Веселин Маринов продължава турнето “40 години на сцена”

Веселин Маринов продължава турнето “40 години на сцена”

След кратка пауза през август и септември Веселин Маринов започва нов музикален тур, посветен на 40-годишния си творчески юбилей. Есента отново ще бъде заредена с хубави песни и много настроение, защото ще бъде изпъстрена с концертите “40 години на сцена”. През тези два месеца любимият изпълнител на България съвсем не бездейства. С песните си бе част от програмата на различни фестивали и музикални форуми, а самият той организира за пореден път празникът на музиката в своя роден град Полски Тръмбеш - “Полските щурчета 2022”.
2
Вече 40 години на сцената, с 29 албума зад гърба си, Веселин Маринов радва поколения българи с любими песни за любов. От днес, 26 септември вярната му публика отново го очаква на сцената, заредена с много настроение.

“Прекрасен Веселин Маринов! Винаги пълни душите ни с радост. Бъди Благословен, Веско! Живей дълго и пей! Обичаме те!... Благодарим за възможността да сме неразделна част от това музикално събитие в нашия град… Веско мога да го слушам непрестанно… Любим!... Велик си, Веско. Създаваш такова настроение…”, коментират почитателите на изпълнителя на хита “Горчиво вино”.

3
Есенният песенен маратон стартира от Пазарджик, а утре любимецът на поколения българи ще пее в Първомай. Особено очаквани са двата концерта в Пловдив – на 28 и 29 септември в залата на ДК “Борис Христов”. И през октомври Веселин Маринов ще бъде със своята публика, а ето и графикът на турнето:
03 октомври - Добрич, Драматичен театър
04 октомври - Провадия, Читалище
05 октомври - Шумен, Драматичен театър
10 октомври - Ботевград, Читалище
11 октомври - Враца, Драматичен театър
12 октомври - Монтана, Драматичен театър
Кулминацията на юбилейното турне “40 години на сцена” ще бъде на 23 и 24 ноември в Зала 1 на НДК – София.

“Скъпи почитатели, много съм щастлив да ви поканя на юбилейните ми концерти “40 години на сцена”. Те са сбъдната мечта за мен, защото от април 2022 г. пътувам из цялата страна със собствен оркестър, с който направихме повече от 50 концерта и апотеозът на това турне ще бъдат двата концерта в емблематичната Зала 1 на НДК. Очаквам повече от два часа да пеем заедно най-обичаните ми песни.” – Ваш Веселин Маринов.

КАТЕГОРИИ