Веселин Маринов разкри за какво мечтае

Веселин Маринов разкри за какво мечтае

В навечерието на своето ново концертно турне “Легенда за любовта“, което стартира на 5 юни от Дряново, Веселин Маринов откровено говори за успеха и новите мечти:

“Сега мечтая, вече съвсем реално, за това, което е в сънищата ми повече от 35-36 години – да имам своя оркестър. В момента съм събрал момчетата, работят се аранжиментите. Върви една планирана подготовка, без да се напрягаме и да гоним кратки срокове. Шоуто ще бъде много красиво и очаквам първите няколко предпремиерни концерта да бъдат до края на годината в най-големите музикални клубове на София. Ако всичко стане така хубаво, както го мислим, би трябвало догодина и занапред, концертните ми спектакли да бъдат само с оркестър“, споделя певецът в интервю за популярен интернет сайт.

Веселин Маринов е убеден, че най-важното нещо за успеха на един творец са годините, образованието и страданието. Според него, от една страна, започвайки да се занимаваш с това, трябва да си напълно наясно до къде и колко природата ти е дала талант, от който да започне твоето усъвършенстване. Много е важно да осъзнаеш, че нищо не може да се случи изведнъж или ако стане така, няма да можеш да разбереш силата на успеха, да го извоюваш и да умееш да го задържиш.

“Именно годините, неуспехите, заключените врати по пътя на един млад човек те учат как да промениш това и чрез проправянето на правилната пътека, да осъзнаеш как да задържиш дори и малките победи и няколкото отключени врати за по-дълго. Тогава човек разбира колко е важен и късметът, и че той идва само при онези, които са подготвени, които много работят и то в област, където умеят най-добре“, казва още Веселин Маринов.

След старта на турнето “Легенда за любовта“ в Дряново, следващите градове, които ще посрещнат обичания изпълнител са Севлиево на 6-ти юни и Габрово – на 7-ми. Концерти ще има и в дните от 10-ти до 12-ти юни, съответно в Червен бряг, Враца и Монтана.

 

КАТЕГОРИИ