Веселин Маринов разкрива красотата на Средиземноморието в “Жена на токчета“

Веселин Маринов разкрива красотата на Средиземноморието в “Жена на токчета“

Веселин Маринов избра 8 май, за да подари на многобройните си почитатели видеопремиерата на песента “Жена на токчета“. Лентата вече може да бъде гледана в PlanetaOfficial в YouTube и определено ще ви зареди с много настроение, красота и хубави емоции. Нежната и романтична мелодия допадна на почитателите на Веселин Маринов още с появата си в социалната мрежа, а видеоклипът със сигурност ще превърне “Жена на токчета“ в една от най-харесваните и обичани песни от новия албум на певеца.

Красивото видео ни пренася насред морската шир, а Веселин Маринов споделя:

“Много атрактивно, хубаво преживяване бе заснемането на песента. Кадрите са направени на най-големия круизен кораб в Европа, в средата на Средиземно море, когато корабът преминава от испанската Палма де Майорка до италианската Сицилия“.


Припомняме Ви, че “Жена на токчета“ е първият от двата музикални проекта, чиито клипове изпълнителят реализира извън пределите на България. А феновете за пореден път останаха доволни и не скриха адмирациите си към Веселин Маринов.

“Браво, Веско... Поредният хит!“, “Чудесна, прекрасна, както всички останали. Яко вълшебна!“, “Поредната красива песен! Г-н Маринов, с песните си правите дните ни по-хубави.“

КАТЕГОРИИ