Веселин Маринов с нов видеоклип и заявка за нов албум

Веселин Маринов с нов видеоклип и заявка за нов албум
Слушай в Стрийминг Платформите

Уикендът, който отмина стартира с изненада от Веселин Маринов. Певецът на поколения българи подари на своите верни почитатели така дългоочаквана нова песен и нов видеоклип. Заглавието на песента е “Целувай и не говори” по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, и текст - на Мариета Ангелова.

“Щастлив съм да ви представя песен от предстоящия ми албум, който ще е реалност през есента.”, написа Веселин Маринов, анонсирайки премиерата на новия видеоклип.

2
Режисьор на музикалната лента е Людмил Иларионов – Люси и в нея участие вземат Таня Балтова и Васил Павлов - трикратни шампиони на България по латиноамерикански танци. Те са състезатели над 19 години и многократни финалисти и призьори в международни състезания.
А ето и какви са първите коментари на меломаните за “Целувай и не говори”:

“Честита премиера, Веско! Браво, страхотнa песен, клип, присъствие, музика, брилянтно изпълнение… Добре започваш лятото… Браво, Веско! Поредната  вълнуваща уникална песен… Това си е наръчник за младите момчета… Прекрасна песен, г-н Маринов! Бъдете здрав и ни радвайте още много дълги години! Респект! Както всяка ваша песен и тази е изпята със страст и от сърце… Истинско удоволствие за мен е да слушам тази наистина прекрасна песен. Мелодична и завладяваща сърцето. Благодаря, благодаря, благодаря!”

КАТЕГОРИИ