Веселин Маринов с рожден ден на сцената в Созопол

Веселин Маринов с рожден ден на сцената в Созопол

Рожденият ден на Веселин Маринов и тази година ще бъде край морето. Традицията повелява любимият певец на поколения българи да празнува заедно със своите почитатели на концертната сцена. През 2024 година на 4 август големият музикален спектакъл “Лесен за обичане” ще бъде в Созопол. Този концерт е един от последните от успешното Лятно турне на Веселин Маринов, започнало на 19 юли в Летния театър в Пловдив и преминало през Стара Загора, Горна Оряховица, Русе, Шумен и Варна.
2
На рождения ден на Веселин Маринов, както споменахме, концертът ще бъде в Летен театър – Созопол, а на 6 август – финалът отново е край морето – в Летния театър на Бургас.

“Независимо в които и град да бъде, концертите на Веселин Маринов са страхотни и оставят незабравими мигове с неговото изпълнение… Всеки негов концерт е невероятен спектакъл… Прекрасни! Страхотни! Накарахте ни поне за малко да се откъснем от ежедневието и да си изкараме една вечер, изпълнена с много емоции, невероятни песни. Само вие можете да ни заредите с положителен заряд! Благодарим Ви от сърце!... Концерт - сбъдната мечта! Екип от музиканти, които знаят как да запленят публиката! Прибавих и новите песни към най-любимите си! Веско винаги е магнетичен, а атмосферата – изпълнена с обич!”, пишат с възторг зрителите на концертите и с нетърпение очакват новите си срещи със своя идол.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” поздравяват Весели Маринов с неговия рожден ден. Желаят му вдъхновение и порив за нови красиви мелодии, които да превърне в обичани шлагери.

КАТЕГОРИИ