Веселин Маринов с три концерта в София през октомври

Веселин Маринов с три концерта в София през октомври

Традиционните концерти на Веселин Маринов в зала 1 на НДК в София винаги се превръщат в истински празник за неговите почитатели и затова се очакват с нетърпение. Тази година бяха планирани две музикални срещи в два поредни дни през ноември, но поради пандемията се налагат промени. От екипа на изпълнителя обявиха, че спектакълът “Легенда за любовта” ще се състои през октомври, а самият Веселин Маринов публикува подробности в официалната си страница във Facebook:

“В началото на годината обявихме две дати за концерти в Зала 1 на НДК - 25 и 26 ноември. Доста от вас си купиха билети преди средата на март, когато животът ни се промени. Винаги съм искал да показвам пред вас най-доброто, на което съм способен и най-добрата техника, която има в България, а 50 % заетост на залата (ако не я променят на 30 % отново) няма как да обезпечи такова събитие. Каня ви на алтернативата, която избрах и която като качества (звук, осветление, мултимедия) максимално се доближава до концертите, които правя в Зала 1.”

Веселин Маринов вярва, че всички ще се чувстват много уютно в пространството, познато като А6, защото той ще може да вижда почти всеки един от публиката. Надява се заедно да успеят да компенсират това, което липсва на всички ни през тези 6 месеца от началото на пандемията в България. Закупените билети за обявeните концерти на 25 и 26 ноември в Зала 1 на НДК могат да бъдат върнати или презаверени за някоя от новите дати - 6, 7 и 8 октомври. За повече информация относно възможните начини за връщане или презаверяване, може да пишете на info@ticketportal.bg. Към този момент със сигурност може да ги върнете на касите на Билетен център, НДК.

КАТЕГОРИИ