Веселин Маринов със специално послание на 14 февруари

Веселин Маринов със специално послание на 14 февруари

На 14 февруари – Празника на любовта и виното, Веселин Маринов ще зарадва своите почитатели с премиерата на най-новия си видеоклип “Жената на живота ми”. Изборът на тази дата не е случаен, защото песента е със специално послание за Любовта. За изпълнителя тази мелодия е много лична, защото за първи път прозвуча на сватбената церемония на неговата дъщеря Йоанна. Това е и водещото заглавие в 28-я албум в дискографията на певеца, “Представи си...”. “Жената на живота ми” това лято бе и една от най-аплодираните и бурно посрещани от публиката по време на концертното турне на Веселин Маринов, посветено на официалното представяне на най-любовния му албум.

Музиката е на Груди Нейков – Джери, а аранжиментът е направен от Красимир Гюлмезов. Красивите и силни стихове са написани от Мариета Ангелова. Тя с финес разказва за онази единствена и неповторима Любов, за която всеки човек мечтае:

“Жената на живота ми –
завинаги това си ти.
От първото ни утро знам –
сърцето пазих си на тебе да го дам.
За теб готов съм и света
да вдигна със една ръка,
ако за другата ръка
държиш ме ти и ме обичаш все така.”

Видеоклипът също допринася за въздействието, което песента носи. Снимките бяха направени в късната есен на 2017 г., а като естествен декор послужи парк-музея “Врана” и Дворецът. Режисьор на романтичната лента е Людмил Иларионов – Люси, а ние се надяваме, че тя ще впечатли зрителите и ще ги накара да усетят по-силно магията на Любовта. Премиерата е точно в 12.00 ч. в официалния ни YouTube канал - PlanetaOfficial, а от 13.00 ч. - в програмата на телевизия “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ