Веселин Маринов стартира турнето “40 години на сцена”

Веселин Маринов стартира турнето “40 години на сцена”

На 11 април обичаният изпълнител Веселин Маринов даде старт на така дългоочакваното турне “40 години на сцена”, с което се завръща активно към концертите в цялата страна. След повече от две години на пандемия и рестрикции, най-сетне и публика, и артисти могат спокойно да гледат напред и да се наслаждават на хубавата музика.
Публиката в Севлиево бе първата, която аплодира Веселин Маринов и новия спектакъл. Тази вечер турнето “40 години на сцена” е в Трявна – залата на Читалището, на 13 април е концерта на Веселин Маринов във Велико Търново – в залата на Драматично-музикалния театър “Константин Кисимов”, а на 14-ти – в Горна Оряховица – Читалището.
2

“Скъпи почитатели, много съм щастлив да ви поканя на юбилейните ми концерти “40 години на сцена”. Те са сбъдната мечта за мен, защото ще пътувам със собствен оркестър.”, обърна се към своята публика Веселин Маринов в социалните медии.

Певецът не скри, че е истинско удоволствие за него да бъде на сцената със своя оркестър, а музикантите са доказани виртуози – Красимир Гюлмезов – клавишни, Светослав Лобошки – китара, Радослав Терзийски – бас китара, Теодор Янков – ударни. Всички те заедно повече от два часа представят големите хитове на Веселин Маринов, с които той се превърна в любимата музикална звезда на България. И още един член има този звезден оркестър – публиката, защото хората през цялото време пеят песните на Веселин Маринов, аплодират го и се наслаждават на обичаните хитове.
Веднага след Великденските празници турнето “40 години на сцена” продължава на 26-ти в Силистра, на 27 и 28-ми – в Русе. Концерти Веселин Маринов ще изнесе и през май и юни, а за есента е предвиден грандиозния спектакъл в Зала 1 на НДК, който ще бъде кулминацията на турнето “40 години на сцена”.

КАТЕГОРИИ