Веселин Маринов в трескава подготовка на юбилейния концерт

Веселин Маринов в трескава подготовка на юбилейния концерт

Малко повече от месец остава до големия концерт на Веселин Маринов на 30 ноември в зала “Арена Армеец”. Шлагерният изпълнител сподели, че усилено репетира с бенда и балета. Веселин Маринов е познат като перфекционист, както в живота, така и на сцената. Напълно в този дух е и равносметката на певеца в навечерието на музикалното събитие “35 години на сцена”:

“Моето негласно желание през годините е било да създам един творчески екип от хора, които мислят в една посока и правят онова, което ако аз можех да го правя, бих го направил по такъв начин”.

Факт е, че Веселин Маринов прави между 60-70 концерта всяка година, на които представя най-хитовите заглавия от своите 27 албума. Безспорен химн на срещите с неговите почитатели е песента “За теб, Българийо”.

“Единствената песен, която аз пея винаги, откакто е създадена през 1994 година до ден днешен. Няма концерт, няма село, няма юбилей, от най-минималните мероприятия до най-големите концерти, тя винаги е неделима част от репертоара ми и звучи като актуална всеки път”, споделя Веселин Маринов.


Ако говорим обаче за любимата му песен, тя винаги е някоя от всеки нов албум. Веселин Маринов признава, че обикновено това е някоя сърцераздирателна балада, която не стига до масовия слушател, но това е любимият му стил музика.

“Като се махнат моите социално-патриотични песни, които са двадесетина, всичките ми песни са за любовта. Това чувство те променя, прави те по-силен, по-добър. Чувстваш, че няма нещо, което може да те спре, когато си влюбен, когато усещаш полъха на любовта, която може да те накара да премениш, както се казва в песента “През седем планини”, допълва Веселин Маринов.

На такава тематика е и най-новият клип на изпълнителя, “На една целувка разстояние”, който направи премиера преди броени дни в ефира  на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ