Видеохитовете на “Планета“ - на 4 DVD

Видеохитовете на “Планета“ - на 4 DVD

Най-гледаните видеоклипове от ефира на телевизия “Планета” и официалния канал PlanetаOfficial в YouTube за 2017 година вече са достъпни и на музикалния пазар. Видеоколекцията “Хитовете на Планета Пайнер 16 - DVD” е побрала на 4 DVD диска 52 видеохита на 26 от изпълнителите на “Пайнер”. С по 4 заглавия са представени Галин, Емилия, Теди Александрова. С по 3 видеоклипа са включени Преслава, Анелия, Мария Борис Дали, Джена, Фики, Яница, а с по два - Деси Слава, Емануела, Джулия, Джордан, Елена Велевска, Валя, Райна, Кали и Татяна. 16 от видеоклиповете са дуетни, а други девет - колаборация между двама и повече изпълнители.
Първият диск от колекцията стартира с “Не се изтриваш” на Преслава и продължава все така ударно с “Гледай да не бъркаш” на Деси Слава и с хитовият дует на Галин и Емануела “5, 6, 7, 8”. Темпото продължава и със следващите - “Да ти бъда корона” на Джена, “Кажи ми” на Анелия и Kyriacos Georgiou, “За мене край си” на Джулия ft. Анелия , “Всичко забранено” на Мария, “Някой богат” на  Борис Дали ft. Емилия, “Пате” на Фики. На финала на този първи диск са хитовите видеа “Корабът-майка” на Теди Александрова, “Виновна” на Емануела, “Няма да ме купиш” на Яница ft.Галин.
“Само мой” на Емилия е първият видеоклип във втория диск, следван от Галин с #MeGusta, “Без чувства” на Емануела и дуетната “Ангелите плачат” на Деси Слава и Джордан. Дуетната поредица продължава с “Ще си моя” на Борис Дали с Елена Велевска, “За патрона” на Ваня и Анелия, “По мъжки” на Фики и Хактан и триото “Температура” на Теди Алрександрова, Борис Дали и DJ Живко Микс.
В същия диск са клиповете на Джулия - “Поздрав за жена ти”, “Фуклата” на Яница, “Принцеса” на Райна, “Коя” на Джена и “Червеният картон” на Мария.
“Тук жена му пази” на Джена и Преслава е дуетното начало на третия DVD диск, следвано от хитовото “С тебе ми е най” на Анелия и дуетните #Напусни на Емилия с DJ Цеци Лудата Глава, “Нощта гърми” на Галин и Лорена, “Бръмчалка” на Милко Калайджиев и Наско Ментата, “Подгряващи звездички” на Теди Александрова и Азис, както и темпераментните заглавия “Каква съм луда” на Кали, “Да ти дам ли малко” на Мария, “Маймуно мръсна” на Ваня, “Сафари” на Райна и финалните “Ако искаш” на Фики, “Уволнен си от живота ми” на Елена Велевска, “Moroko” на Денис ft. Adnan Beats & Game Over и “Падам си по теб” на Татяна. 
Летният видеохит на Устата “Leila Pala Tute” напълно основателно е водещото заглавие на четвъртия диск. И тук не липсват дуетни клипове - “Как да изтрезнея” на Емилия и Тони Стораро, “От София до Банско” на Теди Александрова ft. Adnan Beats, Game Over и Nasi, “За последно” на Илиян и Алисия, “Да, да, да” на Магда и Iordanis Agapitos. Високото ниво на проекта се поддържа от клиповете - “Пада звезда” на Преслава, “Мойта дама” на Галин, “Изкушение” на Яница, “Не те боли” на Джордан и “Без мен не можеш” на Димана. Финалното заглавия на цялата колекция е “Бивша за секс” на Татяна.
“Хитовете на Планета Пайнер 16 - DVD” е пъстра видеопанорама на изминалата музикална година. Поредицата е без аналог в българската музикална практика и е уникална придобивка за всяка лична колекция, която има амбицията да притежава достатъчно изчерпателен комплект от видеохитовете на 2017 година.

 

КАТЕГОРИИ