Випуск 2019 празнува с най-горещите български хитове

Випуск 2019 празнува с най-горещите български хитове

Един от най-вълнуващите моменти в живота на всеки млад човек е неговият абитуриентски бал. А за да бъде незабравим, много важно място заема и доброто настроение. Випуск 2019 ще празнува с най-горещите български хитове, сред които водещи са тези на звездите на телевизия “Планета“. Самите те успяха да зарадват зрелостниците с пъстър букет от интересни клипове, много от които заеха челните позиции в българската трендинг листа в YouTube. “Акула” на Емилия и Денис Теофиков постави начало на поредицата от хитове още в началото на май, а почти всеки ден меломаните имаха възможност да чуят и видят нещо ново от любимите си изпълнители. АРТи представи “Кючека на годината“, Емануела и Илиян атакуваха клубовете с “Я се успокой“, а Веселин Маринов предложи “Жена на токчета“ за романтично настроените. Новите имена в “Пайнер“ - Таня Маринова и Малката също изненадаха абитуриентите със “Спомените те убиват“ ft. Джордан и “Не ме занимавай“.

Деси Слава представи дългоочаквания си нов проект “Вторник беше“ на 10 май, а в следващите дни премиера направиха още няколко горещи заглавия - “Ти си“ на Джулия и Кристиан Кирилов, “Драми всякакви“ на Кали ft. Котенцето, “Няма как“ на Яница, както и продължението на “Акула“ - “Тръгвай си“ на Емилия и Денис Теофиков. Финалът на музикалния маратон постави “Банана“ на Ани Хоанг.
Но изненадите не спират дотук, защото още изпълнители заявиха, че много скоро ще представят новите си клипове. Сред тях са Галин, Соня Немска, Юнона, Мария, Роксана, Карлос, Денис, Татяна и др.

КАТЕГОРИИ