Виртуозният музикант Георги Янев днес празнува рожден ден

Виртуозният музикант Георги Янев днес празнува рожден ден

На осми декември за рождения си ден ще почерпи близки и приятели големият музикант Георги Янев, ръководител на оркестър “Орфей”. Много са хората, които го обичат и не са го забравили на днешния ден. От сутринта Георги Янев с радост приема многобройните честитки за празника. И тази година той ще празнува със семейството, колегите от оркестъра и приятели на богата трапеза, както се полага за един рожден ден.
Животът на музиканта е низ от многобройни концерти и незабравими срещи с обичаната публика. Това в пълна сила важи за оркестър “Орфей”, който радва с хубава народна музика почитателите си в България и чужбина. Музикантите са звездите на вечерта на Традиционния фолклорен събор-надиграване на българите на Острова на 17 декември.

Нашите сънародници в Лондон ще могат да посрещнат Коледа по български с Георги Янев и оркестър “Орфей”. В празника ще се включат и българските народни състави от Великобритания - “Гергьовден” и “Фолклорна магия”. Организатор на събора отново е вестника на българите “Будилникъ” в Лондон, а медиен партньор е телевизия “Планета Фолк”.   
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Георги Янев с пожелание на здраве, много щастливи мигове и още дълги години да ни радва със своята хубава музика!

КАТЕГОРИИ